Finanční slabikář pro začátečníky - Jemelka, Jiří
Ako a prečo sledovať, analyzovať a vyhodnocovať tak, aby firma bola zisková a zároveň mala dostatok hotovostného toku. Pyramída riadenia stredných a malých firiem. Finančné riadenie firmy nastavené v rozsahu: 1. mesačný finančný reporting, 2. ročný finančný plán, 3. cash-flow a predpoklad jeho vývoja v najbližšom mesiaci, 4. vybrané ukazovatele finančnej analýzy firmy.