Trénink pro manažery budoucnosti - Hanuš, Radek
Zmena je jedinou istotou súčasnosti. Niekoľko zdrojov zmeny. Príprava manažérov na zmeny. Potreba pravidelne trénovať, cvičiť, skúšať, reflektovať, analyzovať, plánovať a uskutočňovať zmeny. Niektoré dôležité schopnosti manažéra na zvládnutie zmien: schopnosť predvídania, manažérska inteligencia, práca s pozornosťou, emočná inteligencia.