Proposed Model on Stakeholders Impacting on Destination Management as Mediator to Achieve Sustainable Tourism Development - Hieu, Vu Minh
Zostavenie konceptualného modelu dopadu stakeholderov na destinačný manažment, ktorý by mal byť mediátorom k dosiahnutiu trvalo udržateľného rozvoja turizmu. Príklad destinácie Vietnam.