PEPP: Jaké změny přinese nový panevropský penzijní produkt? - Kunertová, Tereza
V Európskej únii prebieha legislatívny proces k diskutovanému návrhu Európskej komisie k paneurópskemu penzijnému produktu. Dôvody pre prijatie PEPP. Ide o skutočný penzijný produkt? Kto bude PEPP ponúkať. Krytie biometrických rizík. Úloha EIOPA.