20 rokov práce katedry - Pastoráková, Erika, 1972-
Katedra poisťovníctva na Národohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave si pripomenula 20. výročie založenia. Na workshope odznelo mnoho podnetných príspevkov k problematike očakávaných zmien na poistných trhoch. V prejavoch zástupcov poisťovní rezonovali aj požiadavky na zvýšený počet absolventov študijného programu Poisťovníctvo.