Holistic Competence of Leadership and Managerial Subjects - Porvazník, Ján
Prezentácia metodologického základu a dosiahnuté výsledky výskumu zameraného na odborné vedomosti, aplikačné zručnosti a sociálnu vyspelosť prvkov, tvoriacich holistickú kompetenciu vedúcich a riadiacich subjektov. Úroveň dôležitosti jednotlivých pilierov (častí) holistických kompetencií manažérskych subjektov na vzorke troch skupín respondentov a v súlade s tým identifikácia stupňa (úrovne) súčasnej sociálnej vyspelosti z hľadiska dlhodobo udržateľného rozvoja.