Validita sociálno-triednych klasifikácií EGP, ESeC a ESeG v slovenskej spoločnosti - Bunčák, Ján
Triedne klasifikácie EGP, ESeC a ESeG. Stratifikácia slovenskej spoločnosti v triednych klasifikáciách EGP, ESeC a ESeG.