Negatívne aspekty zlučovania obcí v rámci komunálnych reforiem – perspektíva na príklade Slovenskej republiky - Klobučník, Michal
Komunálna reforma, východiská a dôvody jej realizácie. Zlučovanie obcí v rámci komunálnych reforiem a jeho možné dôsledky. Fungovanie miestnej komunity. Prístup k miestnej správe. Inštitucionálne problémy a ekonomické problémy.