Sedemdesiat rokov temnej histórie CIA - Škvrnda, František
Krátko o akciách a operáciách, v ktorých CIA splnila svoj cieľ. O neúspechoch CIA. O regionálnej a globálnej destabilizácii v dôsledku nelegálnych aktivít CIA. Súčasná štruktúra CIA. Podieľ CIA na rozpútaní viacerých vojen, náboženských, národnostných i sociálnych konfliktov a v 21. storočí aj na organizovaní „farebných revolúcií“.