[Ciceronove stoické paradoxy] - Škvrnda, František, ml., 1987-
Recenzia na publikáciu Petra Fraňa, ktorá vyšla pod názvom Ciceronove stoické paradoxy. Autor recenzovaného titulu poukazuje na skutočnosť, že každý jeden paradox je určený inému typu publika, pričom celý spis spája snaha zjednotiť teoretický filozofický obsah s praktickými potrebami rečníctva.