Výdavková politika miest pre bezpečný a udržateľný rozvoj - Žárska, Elena, 1955-
Hodnotenie schopnosti miest v zabezpečovaní udržateľnosti a bezpečnosti na základe finančných príjmov a výdavkov podľa veľkostných skupín na údajoch z obdobia 2006-2016.