Promotion of mHealth Applications in Search Engines - A Study of Australia and Slovakia - Miklošík, Andrej
Vyhľadávače (search engine) ako esenciálny kanál propagácie produktov. Typy aplikácií v oblasti mHealth (mobilného zdravia) a ich propagácia. Stav propagácie aplikácií mHealth z kategórie Zdravie a fitness vo vyhľadávačoch - výsledky výskumu vo vyhľadávači Google z IP adries zo Slovenska a Austrálie.