Zdaňovanie príjmov v SR po 1. januári 2018 - prehľad legislatívnych zmien, súvisiacich oznámení a vymedzenie základných pojmov - Vašeková, Miroslava, 1978-
Národná rada Slovenskej republiky schválila v roku 2017 viacero zákonov, ktorými sa novelizuje aj zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov.