<The> Analysis of Employment Rates in the Context of Spatial Connectivity of the EU Regions - Chocholatá, Michaela, 1977-
Stratégia Európa 2020. Analýza miery zamestnanosti v 252 regiónoch NUTS 2 EÚ a regionálnych spillover efektov pomocou nástrojov prieskumnej analýzy priestorových údajov (ESDA, exploratory spatial data analysis) v období 2010-2016.