Control(-ling): Known/Unknown - Mišún, Juraj, 1978-
Mýty o kontrole ako manžérskej funkcii, objasnenie terminológie. Postoje manažérov ku kontrole. Západný a východný prístup ku kontrole a ich porovnanie. Tri významy vnútornej kontroly (internal control).