<The> CCCTB Allocation Formula Game: The Performance of Economic Sectors - Krchnivá, Kateřina
Spoločný konsolidovaný základ dane z príjmov právnických osôb (CCCTB, Common Consolidated Corporate Tax Base) v Európskej únii - návrh a súvislosti. Vzorec pre rozdelenie CCCTB (FA, formula apportionment). Analýza výpovednej hodnoty navrhovaného vzorca CCCTB na vzorke skupinových spoločností vo vzťahu s Českou republikou (buď materská spoločnosť alebo dcérska spoločnosť v skupine je daňovým rezidentom ČR) podľa sektorov NACE s cieľom vyhodnotiť, či je pre ne navrhovaný vzorec najvhodnejší.