Zaujímavosť: mladí majú obavy z priemyselnej revolúcie
Len menej ako tretina príslušníkov generácie mileniálov (generácia Y) a generácie Z si myslí, že majú zručnosti potrebné v 4. priemyselnej revolúcii. Cítia sa s jej príchodom neistý a majú strach z nahradenia svojej pracovnej pozície.