Přepravky se bez myčky neobejdou - Toman, Pavel
Vratné prepravné obaly používané v logistike vyžadujú starostlivosť a pravidelné čistenie. Odolnosť obalu a ochrana skladovaného či prepravovaného produktu je na prvom mieste. Najčastejšie sú prepravky poškodené kvôli zlej alebo neopatrnej manipulácii. Dizajn a tvar je kľúčom pre ich ľahké a dobré čistenie. Pri manipulácii je potrebné dodržiavať pokyny výrobcu. Moderná automatická mycia linka funguje v Jihlave, na Slovensku v Trnave. Preprava tovaru vo vratných obaloch je pre firmy ekonomicky výhodná.