Digitalizovaný organismus zásobování výroby - Toman, Pavel
Zásobovanie výroby je jedným z najnáročnejších logistických procesov. Efektívne zásobovanie výroby si dnes už ťažko vieme predstaviť bez nasadenia moderných systémov pre riadenie materiálového toku. Automatizácia s využitím informačných technológií prináša výhody a umožňuje dosahovať presnosť a rýchlosť aj pri vysokej variabilite výroby. Zaujímavé prípady z českého prostredia - z prevádzky amerického výrobcu výťahov (Dachser v meste Břeclav) a z továrne japonského výrobcu elektronických modulov (Aimtec).