Prioritné smerovanie zahraničnej politiky Bielorusko - Surma, Liudmila
Úlohy a zásady zahraničnej politiky Bieloruskej republiky zakotvené v zákone o schválení základných smerov vnútornej a zahraničnej politiky Bieloruska. Otvorenosť, všestrannosť, flexibilita a konštruktívnosť. Priority zahraničnej politiky Bieloruska. Výsledky zahraničnej politiky Bieloruska.