Vývoj motivácie učiteľov vysokých škôl a univerzít na Slovensku - Lorincová, Silvia
Vymedzenie pojmu motivácia zamestnancov. Faktory zvyšujúce motiváciu zamestnancov. Meniace sa preferencie učiteľov vysokých škôl a univerzít na Slovensku.