Štrukturálne zmeny produktu kúpeľných podnikov: prípadová štúdia Dolného Sliezska - Rapacz, Andrzej
Produkt kúpeľného podniku. Identifikácia zmien v štruktúre produktov ponúkaných kúpeľnými podnikmi v Dolnozemskom vojvodstve (Poľsko).