Homo economicus v kontexte spotrebiteľského správania domácností v krajinách Vyšehradskej skupiny - Hudec, Martin
Vplyv ekonomických faktorov na spotrebiteľské správanie. Vývoj spotrebiteľského správania v krajinách V4 - od racionalite k realite.