Vplyv podnikateľského prostredia na počet pracovných miest - Galovská, Marcela
Vývoj počtu pracovných miest v rámci SR a vplyv faktorov v dôsledku interného a externého podnikateľského prostredia. Prostredníctvom korelačnej analýzy upozornenie na závislosť počtu pracovných miest s rôznymi faktormi ako vývoj technológií.