Cluster Analysis of Creative Industries in the Regions and Districts of Slovakia - Baculáková, Kristína, 1988-
Rozdelenie Slovenska na klastre podľa vybraných ekonomických ukazovateľov kreatívneho priemyslu. Identifikácia rozdielov v ekonomickej výkonnosti a platoch zamestnancov v kreatívnych odvetviach, sústredených v jednotlivých regiónoch Slovenska.