Determinants of Increasing the Foreign Direct Investment Inflow into the Republic of Serbia - Zorkóciová, Otília, 1954-
Skúmanie a kvantifikovanie vplyvu kľúčových ukazovateľov na možnosti zintenzívnenia zahraničnej politiky prílivom priamych investícií na srbský trh. Pri analýze boli použité ekonometrické metódy.