Closer Look at the Halloween Effect: The Case of the Dow Jones Industrial Average - Árendáš, Peter, 1986-
Halloween efekt (HE) ako kalendárna anomália trhov. Analýza vplyvu HE na akcie "blue-chip" spoločností, zahrnutých do indexu Dow Jones Industrial Average v období 1980–2017.