Conceptual Bases of Investment Controlling and Impact Investing: Process Modelling of International Strategies - Karpenko, Lidiia
Analýza súboru prostriedkov politiky investičného controllingu a formovanie paradigmy impact investingu pre procesné modelovanie medzinárodných stratégií v kontexte globalizácie a európskej integrácie. Koncepčné základy rozvoja programov strategického plánovania v medzinárodnom podnikaní. Ekonomické a matematické modely na hodnotenie investičných procesov a opodstatnenie vývoja medzinárodných stratégií, ich variabilita a optimálnosť. Analýza aplikácie nových mechanizmov inovatívneho rozvoja hospodárstva a jeho investičnej podpory.