Principles of Mediation as the Basis of This Process - Surma, Liudmila
Mediácia (sprostredkovanie) ako alternatívny a veľmi účinný spôsob riešenia sporov. Mediácia ako proces. Princípy mediácie. Princíp dobrovoľnosti. Princíp tajomstva. Princíp nezávislosti, neutrality a nestrannosti mediátora. Princíp rovnosti strán a zhody so zúčastnenými stranami.