Ohodnocovanie, financovanie a post akvizičná integrácia podnikov - Polednáková, Anna, 1957-
Rýchlo sa meniace podnikateľské prostredie, rast konkurencie medzi spoločnosťami a hľadanie možností ako uspieť v konkurenčnom boji a dosiahnuť vyšší zisk. Cezhraničné fúzie a akvizície ako jeden z nástrojov na dosiahnutie týchto zámerov. Ohodnocovanie cezhraničných fúzií a akvizícií. Financovanie zahraničnej akvizície. Post-akvizičná etapa.