Potvrdenie o zdaniteľných príjmoch od 1. Júna 2018 - Matlovičová, Iveta
Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky zverejnilo nový vzor potvrdenia o zdaniteľných príjmoch fyzickej osoby zo závislej činnosti, ktoré je platné od 1. 6. 2018. Úpravy na tlačive sú z dôvodu zavedenia nových druhov peňažných plnení, a to plnenia vyplácaného pri príležitosti obdobia letných dovoleniek a plnenia vyplácaného pri príležitosti vianočných sviatkov.