Zmeny vo vykazovaní informácií vo výročnej správe v roku 2018 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Vykazovanie a zverejňovanie finančných a nefinančných informácií je v súčasnosti aktuálnou problematikou. V SR je vykazovanie finančných a nefinančných informácií legislatívne upravované predovšetkým zájonom č. 4341/2002 Z. z. o účtovníctve v z. n. p. Príspevok sa zameriava na klasifikáciu účtovných jednotiek a ich povinnosti vo vzťahu k výročnej správe zostavovanej v roku 2018.