Aktualizácia modelovej zmluvy OECD - Slivková, Dana
Najvýznamnejšie zmeny, ku ktorým došlo predmetnou aktualizáciou v samotnom texte Modelovej daňovej zmluvy OECD o príjmoch a o majetku ako aj v Komentári k tejto zmluve.