Agricultural Performance in the V4 Countries and Its Position in the European Union - Szabo, Ľuboslav
Analýza vývoja agrárnych fariem v krajinách V4, z hľadiska výsledkov, výrobných vstupov a faktorov. Dáta z obdobia rokov 2004 až 2013 na základe údajov FADN (Farm Accountancy Data Network - Účtovná dátová sieť fariem v EÚ).