Pre bezpečnosť vašich hostí - Böhmer, Miloš
Problematika požiarnej signalizácie v dvoch kritických priestoroch hotela - v kuchyni a izbách. Vyhláška Ministerstva vnútra SR č. 94/2004 Z. z., ktorou sa ustanovujú technické požiadavky na protipožiarnu bezpečnosť pri výstavbe a pri užívaní stavieb v znení neskorších predpisov. Analýza rizík. Protipožiarna ochrana v kuchyni a v hotelých izbách. Komplexné riešenia. Hlavné príčiny vzniku požiaru v hoteli. Časté chyby pri prevádzkovaní požiarnej signalizácie.