Kde sme a kde by sme už mali byť (alebo nič nie je staršie ako včerajší úspech) - Malachovský, Andrej
Úspechy v medzinárodnom cestovnom ruchu za 70 rokov novodobého vývoja. Dôležitosť systematickej podpory cestovného ruchu na Slovensku. Porovnanie vybraných ukazovateľov cestovného ruchu vo vybraných krajinách: Česko, Maďarsko, Rakúsko, Poľsko, Slovensko (1990-2016).