Neviditeľný košický hotel je svetový unikát - Hricková, Yka
The Invisible Hotel vytvorila organizácia Creative Industry Košice, ktorá tak pomáha zviditeľniť hodnotu mesta a podporuje lokálnu ekonomiku. Inovatívna koncepcia neviditeľného hotela. Benefity pre domovský hotel aj pre spoločnosť. Každá izba je originál. Uvítací balíček, ktorý podporuje lokálnych výrobcov. The Invisivble Hotel určený pre cestovateľov, ktorí hľadajú iný spôsob, ako spoznať nové mestá. Plánovaná spolupráca so zahraničnými mestami.