Trendy v Employer Brandingu a HR marketingu v roce 2018 - Hovorka, Petr
Prepad demografickej krivky medzi rokmi 2010 a 2030 a úbytok pracovnej sily v Českej republike. 5 smerov Employer Branding. Prínosy budovania značky zamestnávateľa.