K príjmom fyzických osôb, ktoré sa nezdaňujú - Jarinkovičová, Valéria
Problematika príjmov občanov, ktoré nepodliehajú zdaneniu daňou z príjmov fyzickej osoby v súlade s ustanoveniami zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Ilustračné príklady.