Inteligentní sítě a jejich ochrana proti kybernetickým útokům - Feryna, Jan
Kybernetický priestor ako informačný priestor ale aj priestor na vedenie vojny. Inteligentné siete v energetike. Hlavné výzvy inteligentných energetických sietí. Inteligentné riešenia v Českej republike. Ako chrániť inteligentné siete pred kybernetickými útokmi. Úspešný kybernetický útok na digitalizované Estónsko v roku 2007. Kybernetický útok na ukrajinskú energetickú sústavu v roku 2015. Kybernetické útoky na americkú energetickú infraštruktúru v rokoch 2016-2018.