Menej byrokracie vo verejnej správe - Bystrická, Katarína
Dňa 29. mája 2018 podpísal prezident SR zákon, ktorého účelom je znížiť byrokraciu vo verejnej správe. Konkrétne je to zákon o niektorých opatreniach na znižovanie administratívnej záťaže využívaním informačných systémov verejnej správy (zákon proti byrokracii) a o zmene a doplnení niektorých zákonov.