<Ľ> Innovation pédagogique et la professionnalisation du programme d`étude en langue française dans un contexte d`internationalisation - Kita, Jaroslav
Dôležitý význam inovácií v pedagogickom procese v období rastúcej internacionalizácie. Otvorenie sa Slovenska svetovému trhu. Vyučovanie učebných predmetov vo francúzštine na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Medzinárodné rozšírenie učebného programu Manažment predaja. Analýza vplyvu internacionalizácie vysokoškolského vzdelávania na úroveň študijného programu Manažment predaja a analýza pedagogických inovácií modulov tohto programu.