Když po mámě nastoupí dcera - Pružinová, Kristýna
Budovanie dnes už známej kozmetickej značky Ryor. Generačná výmena vo vedení firmy - dcéra prebrala pozíciu i know-how vybudované svojou mamou. Receptúra prvého krému používaná aj dnes. Odlíšenie sa od konkurencie. Dni otvorených dverí. Dôležitá kontrola.