Smartphone Adoption: Design of Factors Within the Framework of Theory of Consumption Values - Petrovčiková, Katarína, 1977-
Teória spotreby hodnôt (TCV) sa používa v literatúre o prijímaní mobilných zariadení neúmerne častejšie ako v iných oblastiach. Avšak prakticky všetky štúdie TCV zamerané na smartfóny sú kvalitatívne. Cieľom predloženého výskumu je navrhnúť faktory, ktoré by sa neskôr mohli použiť pre kvantitatívne štúdie.