Evaluating Efficiency in Specialized Hospital Facilities – Developing the Model by Way of the Discriminant Analysis - Szabo, Stanislav, 1970-
Výskum efektívnosti špecializovaných nemocničných zariadení z hľadiska nárastu počtu novorodencov na Slovensku, trpiacich vrodenými srdcovými chorobami.