Hidden Reserve Analysis in Entrepreneur`s Accouting in the Slovak Republic - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Bilančná politika účtovnej jednotky. Oceňovanie a tvorba tichých rezerv. Podstata tichých rezerv. Dôvody vedúce k vzniku a rozpúšťaniu tichých rezerv. Analýza existencie tichých rezerv v účtovníctve na podklade účtovných závierok vybraných účtovných jednotiek.