<The> Impact of Social Network on the Innovative Behavior of it Professionals: What is the Role of Sharing Mistakes? - Khorakian, Alireza
Sprostredkovateľská úloha zdieľania chýb v oblasti sociálnych sietí na inovatívne správanie IT profesionálov. Dotazník s 18 otázkami pre 210 IT odborníkov v Mashhade. Modelovanie štruktúrnych rovníc.