Excel as the Software Instrument of Incidental Settlement of the Account Population - Maděra, František
Úvod do problematiky. Metodický návod na náhodné usporiadanie súboru dát - ideová štúdia. Návod na prácu s makrom na náhodné usporiadanie súboru dát.