Diskriminácia a šikanovanie na pracovisku - Mrukviová Tomiová, Sandra
Zákaz diskriminácie a rovnaké zaobchádzanie v oblasti pracovnoprávnych vzťahov. Priama a nepriama diskriminácia. Uplatnenie zásady rovnakého zaobchádzania s osobou so zdravotným postihnutím. Podmienky, keď rozdielne zaobchádzanie neznamená diskrimináciu. Civilný sporový poriadok. Šikanovanie na pracovisku.