Algoritmický prístup k riešeniu problémov - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Chápanie pojmu algoritmus. Algoritmický prístup k riešeniu problémov. Sieťová analýza – hľadanie kritickej cesty a nákladová analýza. Algoritmus riešenia dopravnej úlohy metódou potenciálov.